Страницы

Страницы

Страницы

Страницы

Дистанційне навчання 40 група 1 курс

Страницы

Страницы

Страницы

Страницы

Страницы

ТУ-1. Дист.навч 22-23 н.р

 


2022-2023 н.рік

Технологія приготування їжі

Тема. Хімічний склад і харчова цінність риби.

Навчальний матеріал

Опрацювати електронний плакат. Виконати конспект



Сучасні тенденції СК

11.10.22

Урок.7-8. Особливості німецької кухні

Д/З. Опрацювати матеріал. У зошит записати характеристику німецької кухні.

Презентація. Німецька кухня

Основи раціонального харчування

11.10.22

Основи лікувально-дієтичного харчування

Д/З. Опрацювати теоретичний матеріал. Визначити основні фізіолого-гігієнічні принципи лікувального харчування (записати у зошит)

Теоретичний матеріал до уроку

Відео. Хвороби, які спричинено неправильним харчуванням
















ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНІ

28.10.21

Урок 1,2 - Поняття клінінг. Основні технології клінінгу.
Д/З. Вивчити теоретични матеріал. Виконати конспект.

Урок 3
Сучасні види послуг у сфері готельної індустрії.Організація ресторанного господарства в готелі
Д/З. Вивчити класифікацію закладів при готелях.

01.11.21
Урок 4.Прийом замовлення з номерів готелю.

01.11.21р
Урок 5. Шведський стіл. Бенкет фуршет. Організація

Урок.6. Специфіка роботи поетажного буфету

02.11.21

Урок 7. Лобі бар.

Урок 8.Класифікація методів і форм обслуговування
04.11.21
04.11.21
08.11.21
Урок 9. Французький сервіс. Англійський сервіс.
Урок 10. Американський сервіс

Урок 11. Російський сервіс


08.11.21
Урок 12. Тематична атестація
Контрольна робота:
1.скласти порівняльну характеристику англійському та французькому сервісу
2. Скласти меню для шведського столу.Підібрати посуд.
09.11.21
Урок13. Підготовка торгівельної зали до спеціальних видів обслуговування

09.11
Урок 14
Тема. Розміщення спецій, квітів, кувертних карток
09.11.21
Урок 15.

11.11.
15.11
Послуги кейтеринг-бару
26.11

Порядок розміщення закусок у меню. Послідовність подачі

Опрацювати Підручник

с79. п.1. 4.2. Визначити основні правила розробки меню. Виконати конспект6 порядок розміщення страв у меню

18.11

Меню спеціальних видів обслуговування

Презентація



Кулінарна характеристика страв

28.10.21

Ознайомитись та вивчити означення технологічного процесу, сировини, напівфабрикату Страви, кулінарного виробу. Виконати конспект.

Вивчити правила зберігання продуктів харчування та н/ф.

Матеріали до уроку:



01.11.21р.

Вивчити р.3.6,5, с. 345. Виконати конспект
16.11

Кулінарна характеристика других страв

Опрацювати  с. 112 . Виконати таблицюп 1.15


Підручник

ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНОГО СЕРВІСУ

29.10
Урок 1-2

Класифікація ЗРГ формату Street-food



02.11.21

Урок 3. Класифікація ЗРГ формату Fast food.
Урок 4.Формат Fast casual
08.11


09.11
Урок 5. Демократичні ресторани
15.11

Урок 6.Формат fine dining


18.11
Нові послуги у закладах ресторанного господарства



Комментариев нет:

Отправить комментарий