Приготування напівфабрикатів з яловичини
Напівфабрикати з філе птиці
Тема 1. Вступ. Хімічний склад продуктів харчування
Відео "Вода та її біологічне значення"
Відео "Науковий проект "Питна вода та її значення у житті людини"
Тема 2. Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки
Тема 3. Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Тема 4. М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Презентація "Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Класифікація м'яса"
Навчальний фільм "Первинна переробка великої рогатої худоби"
Відео "Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"
Тема 5. Теплова кулінарна обробка продуктів
Презентація "Характеристика основного способу теплової обробки - варіння"
Презентація "Характеристика основного способу теплової обробки - смаження"
Презентація "Характеристика допоміжних способів теплової обробки"
Презентація "Характеристика комбінованих способів теплової обробки"
Сучасний кулінарний словничок "Сучасні види теплової обробки"
Немає коментарів:
Дописати коментар