Поняття про сировину напівфабрикати, готову страву
Хімічний склад і харчова цінність овочів
Технологічний процес обробки овочів
Види бульбоплодів та коренеплодів
Види капустяних та десертних овочів
Види салатно-шпинатних та пряних овочі
Класифікація грибів
Розрахунки маси сировини брутто та нетто при обробці овочів
,Технологія приготування напівфабрикатів з риби
Форми нарізування овочів
Тема 4. М'ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Тестове завдання "Технологічний процес механічної кулінарної обробки м'яса"
Тестове завдання "Механічна кулінарна обробка птиці та виготовлення н/ф"
Тестове завдання "Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"
Тема 5. Теплова кулінарна обробка продуктів
Тема 5. Теплова кулінарна обробка продуктів
Тема 6. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв
Тема 6. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв
Крупи, бобові, макаронні вироби
Комментариев нет:
Отправить комментарий