Організація обслуговування Офіціант 3розряд
Тема1:Мета та завдання предмету. Ресторанне господарство, основні завдання, перспективи розвитку. (2 год) Урок 1; Урок 2
Тема2: Основні типи закладів ресторанного господарства. (6 год)
Тема3: Виробничі приміщення, їх характеристика, обладнання (2 год)
Тема4: Торгівельні приміщення, їх характеристика, обладнання (4 год)
Тема 5: Меню і прейскуранти (6 год) Урок 15, 16, 17, ; Урок 18
ТЕМА 6: СТОЛОВИЙ ПОСУД, ПРИБОРИ, БІЛИЗНА (8 ГОД)
Тема7: Підготовка торгового залу до обслуговування відвідувачів (16)
Тема 8: Обслуговування відвідувачів (26 год)
Додатково
Подача вина
Ввічливість
Декантування
Школа офіціанта урок 4
відео урок подавання червоного вина
Організація роботи в доготівельних цехах
Декантування
Школа офіціанта урок 4
відео урок подавання червоного вина
Організація роботи в доготівельних цехах
Комментариев нет:
Отправить комментарий