Товарознавство та технології приготування БКВ
16.03
17.03
18.03
24.03
24.03
Відпрацювати технологію приготування оздоблювальних н/ф.
Виконати лабораторно-практичну роботу №2. ( с.23)
Оформити звіт
Матеріали до уроку:
Прикраси з желе
07.04
Тематична атестація
Виконати тестове завдання:
10.04
Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.
Опрацювати та виконати конспект
п.43. с.149
Підручник
Відео
11.04
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом
Параграф 44.
відео
Презентація
Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового безопарного тіста: булочка домашня. шкільна, бутербродна, з повидлом, кулеб'яка, бублик дріжджовий, рогалик любительський,пиріг з сиром. - Параграф 48.
Презентація
Вивчити асортимент виробів, смажених у фритюрі- параграф 49
Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового опарного тіста: п. 45, 48.
Відео до уроку
Вивчити технологію приготування виробів, смажених у фритюрі-
параграф 49 (див. посилання "Підручник".
Презентація
Відео. Біляші
Лабораторно-практична робота 3. Приготування виробів з дріжджового безопарного та опарного тіста. Приготувати вироби, оформити звіт. Посібник: с. 44
Посібник
Тематична атестація:
Виконати тестове завдання:
Тестове завдання
Повторіть технологію приготування сиропів:
Відео
Технологія приготування виробів з дріжджового опарного тіста
Виконати конспект
Презентація
Пироги: відкриті, напіввідкриті, закриті. Вивчити технологію приготування. Виконати конспект
Відео. Способи формування виробів
Відео. Кулеб'яка
Фігурна випічка
Тематична атестація
Виконати тестове завдання
07.04
Тематична атестація
Виконати тестове завдання:
10.04
Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.
Опрацювати та виконати конспект
п.43. с.149
Підручник
Відео
11.04
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом
Параграф 44.
відео
Презентація
Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового безопарного тіста: булочка домашня. шкільна, бутербродна, з повидлом, кулеб'яка, бублик дріжджовий, рогалик любительський,пиріг з сиром. - Параграф 48.
Презентація
Вивчити асортимент виробів, смажених у фритюрі- параграф 49
Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового опарного тіста: п. 45, 48.
Відео до уроку
Вивчити технологію приготування виробів, смажених у фритюрі-
параграф 49 (див. посилання "Підручник".
Презентація
Відео. Біляші
Лабораторно-практична робота 3. Приготування виробів з дріжджового безопарного та опарного тіста. Приготувати вироби, оформити звіт. Посібник: с. 44
Посібник
Тематична атестація:
Виконати тестове завдання:
Тестове завдання
Повторіть технологію приготування сиропів:
Відео
Технологія приготування виробів з дріжджового опарного тіста
Виконати конспект
Презентація
Пироги: відкриті, напіввідкриті, закриті. Вивчити технологію приготування. Виконати конспект
Відео. Способи формування виробів
Відео. Кулеб'яка
Фігурна випічка
Тематична атестація
Виконати тестове завдання
Виконані домашні завдання надсилати за адресою
tala01101994@gmail.com
або у групу у Viber!
tala01101994@gmail.com
або у групу у Viber!
Технології
13.03
Опрацювати та законспектувати технологію приготування мастики.
Скласти технологічну схему приготування мастики з маршмеллоу
Матеріали до уроку:
Відео "Прикраси з мастики"
24/03
Види та технологія приготування дзеркальної глазурі
Д/З. Вивчити технологію приготування дзеркальної глазурі. Виконати конспект
Матеріали до уроку:
Теоретичний матеріал
Відео. Дзеркальна глазур
30/03
Вивчити технологію приготування японського бісквіту. Виконати конспект.
Матеріали до уроку:
Теоретичний матеріал
Відео. Використання японського бісквіту
01/04
Вивчити та законспектувати технологію приготування шифонового бісквіту. Яка особливість даної технології? У яких кондитерських виробах використовується шифоновий бісквіт. Наведіть приклади (письмово)
Матеріали до уроку:
Відео:
Європейські тістечка
Презентація
24/03
Види та технологія приготування дзеркальної глазурі
Д/З. Вивчити технологію приготування дзеркальної глазурі. Виконати конспект
Матеріали до уроку:
Теоретичний матеріал
Відео. Дзеркальна глазур
30/03
Вивчити технологію приготування японського бісквіту. Виконати конспект.
Матеріали до уроку:
Теоретичний матеріал
Відео. Використання японського бісквіту
01/04
Вивчити та законспектувати технологію приготування шифонового бісквіту. Яка особливість даної технології? У яких кондитерських виробах використовується шифоновий бісквіт. Наведіть приклади (письмово)
Матеріали до уроку:
Відео:
Європейські тістечка
Презентація
Увага! Предмет вичитано!
Виконані домашні завдання надсилати за адресою
tala01101994@gmail.com
або у групу у Viber!
tala01101994@gmail.com
або у групу у Viber!
Організація виробництва та обслуговуваня
17.03
Ознайомитися з кваліфікаційною характеристикою "Кондитер 3р"
24.03
Вивчити класифікацію закладів ресторанного господарства. Виконати конспект. Скласти схему класифікації.
Презентація
07.03
Організація роботи кондитерського цеху.
Вивчити, виконати конспект, побудувати схему цеху.
Теоретичний матеріал:
Відео. Кондитерський цех
14.04
Організація постачання підприємств в галузі. Вивчити, законспектувати.
Теоретичний матеріал
Організація робочих місць по приготуванню напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Виконати схему цеху.
Теоретичний матеріал
Організація виготовлення виробів
Теоретичний матеріал
07.03
Організація роботи кондитерського цеху.
Вивчити, виконати конспект, побудувати схему цеху.
Теоретичний матеріал:
Відео. Кондитерський цех
14.04
Організація постачання підприємств в галузі. Вивчити, законспектувати.
Теоретичний матеріал
Організація робочих місць по приготуванню напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Виконати схему цеху.
Теоретичний матеріал
Організація виготовлення виробів
Теоретичний матеріал
Товарознавство та технології приготування БКВ
16.10.20 р
Урок 22.
Тема. Тепловий спосіб приготування бісквітного тіста.
Д/З. Виконати конспект. п.56, с.254-253 (номера сторінок у електронній версії!).
Урок. 23. Тема. Способи формування бісквітного тіста. Температурний режим випікання.
Д/З. Опрацювати . с. 254-256. Виконати таблицю дефектів бісквітного тіста
23.10.20
Урок 24.Технологія приготування печива з бісквітного тіста
Д/З. Вивчити та законспектувати с.257-264
23.10.20.
Урок 25.Технологія приготування рулетів з бісквітного тіста
Д/З. Виконати конспект. Вивчити технологію приготування рулетів.с.383-387
28.10.20
Урок 26.Вимоги до якості виробів з бісквітного тіста. Умови та терміни зберігання.
Д/З. Вивчити та записати вимоги до якості рулетів. с 383-387
30.10.
Урок 27. Норми виходу виробів з бісквітного тіста.
ДЗ.заповнити таблицю, у якій зазначити назву виробу, вагу напівфабрикату та готової страви.
30.10.20.
Урок 28. Тематична атестація.
У зошиті виконати
04.11.20.
06.11.20
06.11.20
Урок 29-31.Лабораторно практична робота.
Виконати ЛПР 4,що на с. 55. Оформити звіт.
09.11.20
09.11.20
11.11.20
16.11.20
16.11.20
Урок 32-36.Лабораторно практична робота.
Виконати ЛПР 4,що на с. 61. Оформити звіт.
18.11.20
Урок 37-38.Лабораторно практична робота.
Виконати ЛПР 5,що на с. 65. Оформити звіт.
ТЕХНОЛОГІЇ
16.10.20 р
19.10.20 р
Урок 10-11
Тема. Характеристика борошняних виробів з БАД
Д/З. Ознайомитись з рослинними БАД.
записати їх основні характеристики
23.10.20
Урок 12.
Тема . Технології використання нових видів поліпшувачів структури у виробництві борошняних виробів.
Д/З. Опрацювати навчальний матеріал, виконати конспект. Дати коротку характеристику основним поліпшувачам структури.
26.10.20.
Урок 13. Технології використання нових видів емульгаторів у виробництві борошняних виробів.
Д/З. Вивчити основні види емульгаторів. Записати й зошит їх назву та призначення
30.10.20
Урок 14.Поліпшувачі загусників у кондитерському виробництві.
Вивчити види поліпшувачів смаків
02.11.20
Урок 15.Нові види ароматизаторів у харчовій промисловості
Дати характеристику ароматизаторам. Дані занести у таблицю "Назва-характеристика"
06.11.20.
Урок 16.Топінги у виробництві борошняних кондитерських виробів
Вивчити види топінків. Записати їх характеристику
09.11.20
13.11.20
Урок 17-18. Нові види драглеутворюючих речовин. Керрагінін.
16.11.20
Урок 19. Інноваційна сировина у кондитерському виробництві
Опрацювати Теоретичний матеріал
Виконати конспект.
II
Товарознавство та технології приготування БКВ
II cеместр
15.01
Урок 50.Технологія приготування тортів з пісочного тіста.
Опрацювати п.85. с.339. Виконати конспект. Повторити технологію приготування пісочного тіста
Переглянути презентацію
21.01
Урок 51. Мигдальні і білково-горіхові торти
Вивчити п.87. "Мигдальні і білково-горіхові торти".
Скласти схему приготування білково-горіхового н/ф.Матеріали до уроку:
Відео
Підручник
21.01
Урок 52. Вивчити технологію приготування шарових тортів (п.86). Виконати конспект
Матеріали до уроку:
Підручник
Презентація. Вироби з шарового прісного тіста
Відео. Торт Наполеон
Виконати тестове завдання:
22.01.
Урок 53. Білково-повітряний напівфабрикат
Вивчити та законспектувати параграф 87,88.
Дати відповіді на запитання 6,8,9, ст. 503
Підручник
ВідеоТорт Київський
22.01
Дати відповіді на запитання 6,8,9, ст. 503
Підручник
ВідеоТорт Київський
22.01
Урок 54. Вафельні торти .
Вивчити параграф 88. Вафельні торти.
Підручник
02.04.
Вивчити параграф 88. Вафельні торти.
Підручник
02.04.
Технології
15.01.
Урок 36. Складання композицій з цукрових квітів
Опрацювати презентацію
18.01
Урок 37.Методологічні підходи конструювання продуктів харчування
Переглянути презентацію. Виконати конспект. Вивчити основні принципи харчування
Комментариев нет:
Отправить комментарий