Дистанційне навчання 30 група


Товарознавство та технології приготування БКВ

16.03
17.03
18.03
24.03

Відпрацювати технологію приготування оздоблювальних н/ф.
Виконати лабораторно-практичну роботу  №2. ( с.23)
 Оформити звіт

Матеріали до уроку:


Прикраси з желе

07.04
 Тематична атестація

Виконати тестове завдання:

10.04
Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.
Опрацювати та виконати конспект
п.43. с.149

Підручник
Відео

11.04
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом
 Параграф 44.
відео
Презентація


Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового безопарного тіста: булочка домашня. шкільна, бутербродна, з повидлом, кулеб'яка, бублик дріжджовий, рогалик любительський,пиріг з сиром. - Параграф 48.

Презентація

Вивчити асортимент виробів, смажених у фритюрі- параграф 49

Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового опарного тіста: п. 45, 48.
Відео до уроку

Вивчити технологію приготування виробів, смажених у фритюрі-
параграф 49 (див. посилання "Підручник".
Презентація
Відео. Біляші

Лабораторно-практична робота 3. Приготування виробів з дріжджового безопарного та опарного тіста. Приготувати вироби, оформити звіт. Посібник: с. 44
Посібник

 Тематична атестація:
Виконати тестове завдання:

Тестове завдання
Повторіть технологію приготування сиропів:
Відео

Технологія приготування виробів з дріжджового опарного тіста
 Виконати конспект
Презентація


Пироги: відкриті, напіввідкриті, закриті. Вивчити технологію приготування. Виконати конспект

Відео. Способи формування виробів
Відео. Кулеб'яка
Фігурна випічка

Тематична атестація

Виконати тестове завдання







Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!

Технології

13.03

Опрацювати та законспектувати технологію приготування мастики.
Скласти технологічну схему приготування мастики з маршмеллоу

 Матеріали до уроку:


Відео "Прикраси з мастики"


24/03

Види та технологія приготування дзеркальної глазурі

Д/З. Вивчити технологію приготування дзеркальної глазурі. Виконати конспект

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

Відео. Дзеркальна глазур
30/03

Вивчити технологію приготування японського бісквіту. Виконати конспект.

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

Відео. Використання японського бісквіту

01/04
Вивчити та законспектувати технологію приготування шифонового бісквіту. Яка особливість даної технології? У яких кондитерських виробах використовується шифоновий бісквіт. Наведіть приклади (письмово)

Матеріали до уроку:

Відео:

Європейські тістечка
Презентація

Увага! Предмет вичитано!



Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!


Організація виробництва та обслуговуваня

17.03

Ознайомитися з кваліфікаційною характеристикою "Кондитер 3р"


24.03

Вивчити класифікацію закладів ресторанного господарства. Виконати конспект. Скласти схему класифікації.


Презентація



07.03

Організація роботи кондитерського цеху.

Вивчити, виконати конспект, побудувати схему цеху.

Теоретичний матеріал:

Відео. Кондитерський цех

14.04

Організація постачання підприємств в галузі. Вивчити, законспектувати.

Теоретичний матеріал


Організація робочих місць по приготуванню напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Виконати схему цеху.

Теоретичний матеріал


Організація виготовлення виробів
Теоретичний матеріал


Товарознавство та технології приготування БКВ


16.10.20 р

Урок 22. 
Тема. Тепловий спосіб приготування бісквітного тіста.
Д/З. Виконати конспект. п.56, с.254-253 (номера сторінок у електронній версії!).

 Урок. 23. Тема. Способи формування бісквітного тіста. Температурний режим випікання.


Д/З. Опрацювати . с. 254-256. Виконати таблицю дефектів бісквітного тіста

23.10.20

Урок 24.Технологія приготування печива з бісквітного тіста
Д/З. Вивчити та законспектувати с.257-264

23.10.20.
Урок 25.Технологія приготування рулетів з бісквітного тіста
Д/З. Виконати конспект. Вивчити технологію приготування рулетів.с.383-387



28.10.20
Урок 26.Вимоги до якості виробів з бісквітного тіста. Умови та терміни зберігання.
Д/З. Вивчити та записати вимоги до якості рулетів. с 383-387
30.10.
Урок 27. Норми виходу виробів з бісквітного тіста.
ДЗ.заповнити таблицю, у якій зазначити назву виробу, вагу напівфабрикату та готової страви.

30.10.20.
Урок 28. Тематична атестація.
У зошиті виконати 


04.11.20.
06.11.20
06.11.20

Урок 29-31.Лабораторно практична робота.
Виконати ЛПР 4,що на с. 55. Оформити звіт.

09.11.20
09.11.20
11.11.20
16.11.20
16.11.20
Урок 32-36.Лабораторно практична робота.
Виконати ЛПР 4,що на с. 61. Оформити звіт.

18.11.20
Урок 37-38.Лабораторно практична робота.
Виконати ЛПР 5,що на с. 65. Оформити звіт.





ТЕХНОЛОГІЇ

16.10.20 р
19.10.20 р
Урок 10-11

Тема. Характеристика борошняних виробів з БАД
Д/З. Ознайомитись з рослинними БАД.
записати їх основні характеристики


23.10.20

Урок 12.

Тема . Технології використання нових видів поліпшувачів структури у виробництві борошняних виробів.
Д/З. Опрацювати навчальний матеріал, виконати конспект. Дати коротку характеристику основним поліпшувачам структури.


26.10.20.
Урок 13. Технології використання нових видів емульгаторів у виробництві борошняних виробів.

Д/З. Вивчити основні види емульгаторів. Записати й зошит їх назву та призначення

30.10.20

Урок 14.Поліпшувачі загусників у кондитерському виробництві.

Вивчити види поліпшувачів смаків


02.11.20
Урок 15.Нові види ароматизаторів у харчовій промисловості
Дати характеристику ароматизаторам. Дані занести у таблицю "Назва-характеристика"

06.11.20.
Урок 16.Топінги у виробництві борошняних кондитерських виробів
Вивчити види топінків. Записати їх характеристику
09.11.20
13.11.20
Урок 17-18. Нові види драглеутворюючих речовин. Керрагінін.
16.11.20
Урок 19. Інноваційна сировина у кондитерському виробництві
Виконати конспект.
II 

Товарознавство та технології приготування БКВ

II cеместр

15.01
Урок 50.Технологія приготування тортів з пісочного тіста.

 Опрацювати п.85. с.339. Виконати конспект. Повторити технологію приготування пісочного тіста
Переглянути презентацію

21.01

Урок 51. Мигдальні і білково-горіхові торти
Вивчити п.87. "Мигдальні і білково-горіхові торти".
 Скласти схему приготування білково-горіхового н/ф.

Матеріали до уроку:

Відео

Підручник

21.01

Урок 52. Вивчити технологію приготування шарових тортів (п.86). Виконати конспект

Матеріали до уроку:

Підручник

Презентація. Вироби з шарового прісного тіста

Відео. Торт Наполеон


Виконати тестове завдання:

22.01.
Урок 53.  Білково-повітряний напівфабрикат

Вивчити та законспектувати параграф 87,88.
Дати відповіді на запитання 6,8,9, ст. 503

Підручник

ВідеоТорт Київський


22.01
Урок 54. Вафельні торти .
 Вивчити параграф 88. Вафельні торти.

Підручник

02.04.


Технології

15.01. 
Урок 36. Складання композицій з цукрових квітів
 Опрацювати презентацію


18.01 
Урок 37.Методологічні підходи конструювання продуктів харчування
Переглянути презентацію. Виконати конспект. Вивчити основні принципи харчування

































Комментариев нет:

Отправить комментарий