Дистанційне навчання 20 група

ТПЇ з основами товарознавства

13.03.20 р
-Опрацювати параграф 2-6.
-Скласти технологічну схему приготування каші з гарбузом.
- Розв'язати задачу:
Визначіть, скільки крупи гречаної потрібно взяти для приготування в'язкої каші у кількості 5,2 кг?

 Матеріали до уроку:

підручник

презентація

Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!


19.03.20 
26.03.20

Виконати лабораторно-практичну роботу № 4. Оформити звіт.

Матеріали до уроку:

Збірник ЛПР

27.03.20
Тематична атестація

Виконати тестове завдання:
Страви з крупів.бобових, макаронних виробів

26/03
27/03
02/04
03/04

Технологія приготування супів

Д/З: Вивчити Р.7. с.94-101. Виконати конспект. Скласти схему класифікації супів.

Матеріали до уроку:

Класифікація супів

Презентація. Юшки картопляні

09.04.

Тематична атестація

Контрольна робота:

1.Які  перші страви називають заправними? Асортимент заправних супів.
2. Скласти технологічну схему приготування юшки картопляної з макаронними виробами.
3.Яких правил слід дотримуватися під час приготування юшок?

10.04

Вивчити параграф 5. ст.101. Виконати конспект.
Вказати показники якості молочних продуктів.

Показники якості

13/06
Вивчити параграф 6. ст. 106-107.
Виконати конспект.

презентація Молочні супи

14.04
Лабораторнр-практична робота 5. Технологія приготування супів
Виконати роботу ст. 61-64.

Збірник ЛП


15.04
Тематична атестація.
Виконати тестове завдання (переписати у зошит)
Тестове завдання

15.04
Пар.1-3. с.105-111. Виконати конспект. Скласти схему класифікації яєць.

16.04.
П.4-5. с. 111-113.

Презентація

Технологія приготування страв з овочів.

Вивчити Розділ 9(с.-126) та законспектувати основні правила варіння. смаження, запікання овочів, технологію приготування страв. Вивчити класифікацію гарнірів

Страви з смажених овочів
Відеоурок. Страви з запечених овочів

Лабораторно-практична робота №6
Виконати роботу ст. 65, ( крім табл.,що на ст.68). . Сформулювати висновок.

Посібник


Тематична атестація

Виконати тестове завдання:

Страви і гарніри з овочів

Тема. Вироби з прісного тіста

Вивчити та законспектувати п.1-2, ст. 128-132.




Лабораторно-практична робота № 7. Посібник, с.(69)


Тематична атестація 


Увага! Предмет вичитано!









Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!

Творчість у професії

19.03.20 р

Вивчити варіанти складання серветок. Відпрацювати основні прийоми складання простих та складних форм

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

Відео до уроку

26.03.20
ВИВЧИТИ ОСОБЛИВОСТШ СЕРВІРУВАННЯ БЕНКЕТНИХ СТОЛІВ. ВИКОНАТИ КОНСПЕКТ.

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

Відео. Сервірування столів

25.03.20
Поняття вишивки як виду народногї творчості

Народна вишивка


13.04
Правила оформлення холодних страв та закусок. Вивчити, виконати конспект

Презентація

Сучасні види обробки сировини. Переглянути презентацію. Вивчити сучасні способи теплової обробки. Виконати конспект.
Презентація


Увага! Предмет вичитано!


Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com


 або у  групу у Viber!

Сучасні тенденції світової кухні

18.03.20 р

Вивчити п.7.1 с 91. Виконати конспект

 Розкрийте кулінарні шедеври китайської національної кухні. 

Матеріали до уроку



Чайна церемонія

25.03

Вивчити особливості японської кухні. Визначити відмінності суші (письмово).

Презентація Японська кухня

Виконані домашні завдання надсилати за адресою

09.04.

 Тематична атестація.

Міні-проєкт: "Секрет довголіття і здоров'я: чому японці ніколи не товстіють та живуть дуже довго". (виконати у вигляді методичного проєкту або у формі презентації).

21.04
Американська кухня. Виконати конспект. Виявити основні відмінності американської кухні.


Презентація

Увага! Предмет вичитано!



tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!


2020-2021 н.рік


Товарознавство та технологія приготування БКВ.

13.11.20
13.11.20
Урок 1-2.Ознайомлення з речовинами, що входять до складу харчових продуктів.Вода. Значення її для орнанізму людини.

Вивчити та законспектувати п.1.

20.11.20

Урок 3. Мінеральні речовини.Класифікація, характеристика
Виконати конспект.
20.11.20
Урок 4.Вуглеводи. Класифікація


18.02

Урок 37-38. Технологія приготування масляних кремів


19.02.


Урок 39.технологія приготування крихти
Виконайте конспект.

23.02
23.02
26.02
26.02

Відпрацювати технологію приготування оздоблювальних н/ф.
Виконати лабораторно-практичну роботу  №2. ( с.23)
 Оформити звіт

Матеріали до уроку:


Організація виробництва


13.11.20

Урок 1.Кваліфікаційна характеристика кондитера 3 розряду
Ознайомитися з квал. характеристикою, законспектувати у зошит

20.11.20
Урок 2.Класифікація підприємств закладів ресторанного господарства
Виконати конспект
Скласти схему класифікації!

II cеместр

Товарознавство та технологія приготування БКВ.

14.01
 Урок 27. Технологія приготування начинок : ліверної, рибної, грибної круп'яних та рисових начинок.
Опрацювати п. 37 с. 113-119 та виконати конспект. Записати рецептуру.


19.01
Урок 28.Технологія приготування фаршів і начинок з яєць, маку, сиру
Вивчити технологію приготування. Виконати конспект

19.01

Урок 29.Фрукти, ягоди, хімічний склад. Начинки з фруктів, ягід
Дати характеристику фруктам і яголам

21.01
Урок 30. Повидло, джем, конфІТЮР


21.01
Урок 31.Технологія приготування, Вимоги до якості сиропів
Виконати конспект. 

13.11.20
13.11.20
Урок 1-2.Ознайомлення з речовинами, що входять до складу харчових продуктів.Вода. Значення її для орнанізму людини.

Вивчити та законспектувати п.1.

20.11.20

Урок 3. Мінеральні речовини.Класифікація, характеристика
Виконати конспект.
20.11.20
Урок 4.Вуглеводи. Класифікація


18.02

Урок 37-38. Технологія приготування масляних кремів


19.02.


Урок 39.технологія приготування крихти
Виконайте конспект.

23.02
23.02
26.02
26.02
04.03.21
05.03.21

Відпрацювати технологію приготування оздоблювальних н/ф.
Виконати лабораторно-практичну роботу  №2. ( с.23)
 Оформити звіт

Матеріали до уроку:



05.03.21

Урок 46.
Тематична атестація

Виконати тестове завдання:


11.03.21
Урок 47. Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.
Опрацювати та виконати конспект
п.43. с.149

Підручник
Відео

12.03.21
Урок 48. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом
 Параграф 44.
відео
Презентація

16,03

Урок 49-50.Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового безопарного тіста: булочка домашня. шкільна, бутербродна, з повидлом, кулеб'яка, бублик дріжджовий, рогалик любительський,пиріг з сиром. - Параграф 48.

Презентація

25.03
29.03
 Урок 50-51. 
Вивчити технологію приготування виробів, смажених у фритюрі-
параграф 49 (див. посилання "Підручник".
Презентація
Відео. Біляші
05.04
Урок52.Технологія приготування дріжджовог отіста, приготованого опарним способом
Вивчити асортимент виробів, смажених у фритюрі- параграф 49

Вивчити технологію приготування виробів з дріжджового опарного тіста: п. 45, 48.
Відео до уроку
Презентація
12.04
Урок 53. 
Технологія приготування виробів з дріжджового опарного тіста
 Виконати конспект
Презентація
Пироги: відкриті, напіввідкриті, закриті. Вивчити технологію приготування. Виконати конспект
Відео. Кулеб'яка
Фігурна випічка

19.04.

Лабораторно-практична робота 3. Приготування виробів з дріжджового безопарного та опарного тіста. Приготувати вироби, оформити звіт. Посібник: с. 44
Посібник


Організація виробництва

14.01
Урок 8.Поняття "Технологічна лінія "
Виконати конспект. Вивчити види ділянок кондитерського цеху

24.02.21


Організація роботи кондитерського цеху.

Вивчити, виконати конспект, побудувати схему цеху.

Теоретичний матеріал:

Відео. Кондитерський цех

25.02.21

Організація постачання підприємств в галузі. Вивчити, законспектувати.

Теоретичний матеріал

02.03.21
Організація робочих місць по приготуванню напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Виконати схему цеху.

Теоретичний матеріал

11.03.21

Організація виготовлення виробів
Теоретичний матеріал

19,03

Урок 17. Організація робочого місця для приготування виробів з прісного тіста
 Вивчити матеріал, виконати конспект уроку



ПРЕДМЕТ ВИЧИТАНО!

 ТЕХНОЛОГІЇ
18.01
Урок 1-2. Особливості приготування збивних напівфабрикатів
 Виконати технологічні картки суфле та технологію їх приготування 
с.210-211

24.02.21

Опрацювати та законспектувати технологію приготування мастики.
Скласти технологічну схему приготування мастики з маршмеллоу

 Матеріали до уроку:


Відео "Прикраси з мастики"


01.03.21

Види та технологія приготування дзеркальної глазурі

Д/З. Вивчити технологію приготування дзеркальної глазурі. Виконати конспект

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

Відео. Дзеркальна глазур

09.03.21
12,03
12,03
Урок 19-21.Вивчити технологію приготування японського бісквіту. Виконати конспект.

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

Відео. Використання японського бісквіту

15,03
16,03
Урок 22-23. Шифоновий бісквіт. Його використання
Вивчити технологію приготування шифонового бісквіту. виконати конспект. Виявіть особливості приготування даного бісквіту
18,03
18,03
19,03
22.03

Урок 24-27. Кокосовий дакуаз. Його використання та види
 Вивчити технологію приготування дакуазу, записати у зошит технологічну картку.

25.03
Урок 28. Збивні напівфабрикати. Меренга
Опрацювати с. 20-24. Вивчити технологію приготування та види меренги.
 Записати речептури, переглянути відео.

01.04
01.04.
05.04


Урок 30-32. Сучасні види пісочного тіста
Опрацювати с 5-9. Переглянути відео, виконати конспект. Письмово дайте відповіді на контпольні запитання

08.04
08.04
Урок 33-34. Спонж бісквіт.
 Опрацювати с.14-15.  Посібник
Виконати конспект. Вивчити технологію приготування .
12.04
Урок 32-34
Бісквіт Женуаз. Опрацювати с 12-13  Посібник. Виконати конспект
15.04
Урок 33-34. Вивчити технологію приготування бісквіта Пан де жен. с.12-13
19.04
22.04
Урок 35-35
 Вивчити особливості приготування бісквіту Кастела. Виконати конспект. Скласти технологічну схему приготування. с.15

2021 -22 н,рік

16.09
 Технологія приготування виробів з млинчикового тіста.
Д/З . Перегляньте презентацію Повторіть технологію приготування та запишіть технологічну схему приготування млинчикового тіста. 

Вивчіть та законспектуйте технологію приготування виробів з млинчикового тіста:
Підручник , с.211-213

01.11.21 р

Урок 22. 
Тема. Тепловий спосіб приготування бісквітного тіста.
Д/З. Виконати конспект. п.56, с.254-253 (номера сторінок у електронній версії!).

 Урок. 23. Тема. Способи формування бісквітного тіста. Температурний режим випікання.


Д/З. Опрацювати . с. 254-256. Виконати таблицю дефектів бісквітного тіста


08.11.21
Урок 24.Технологія приготування печива з бісквітного тіста
Д/З. Вивчити та законспектувати с.257-264

23.10.20.
Урок 25.Технологія приготування рулетів з бісквітного тіста
Д/З. Виконати конспект. Вивчити технологію приготування рулетів.с.383-387


15.10.21
Урок 26.Вимоги до якості виробів з бісквітного тіста. Умови та терміни зберігання.
Д/З. Вивчити та записати вимоги до якості рулетів. с 383-387
15.11.21
Урок 27. Норми виходу виробів з бісквітного тіста.
ДЗ.заповнити таблицю, у якій зазначити назву виробу, вагу напівфабрикату та готової страви.
15.11.21
 

Предмет:"Технології"

25.10.21 р
Урок 10-11

Тема. Характеристика борошняних виробів з БАД
Д/З. Ознайомитись з рослинними БАД.
записати їх основні характеристики


01.11.21 р
Тема . Технології використання нових видів поліпшувачів структури у виробництві борошняних виробів.
Д/З. Опрацювати навчальний матеріал, виконати конспект. Дати коротку характеристику основним поліпшувачам структури.


01.11.21 р.
Технології використання нових видів емульгаторів у виробництві борошняних виробів.

Д/З. Вивчити основні види емульгаторів. Записати й зошит їх назву та призначення
08.11.21.
Тема..Нові види ароматизаторів у харчовій промисловості
Дати характеристику ароматизаторам. Дані занести у таблицю "Назва-характеристика"


15.11.21
Урок 14.Поліпшувачі загусників у кондитерському виробництві.

Вивчити види поліпшувачів смаків



Дистанційне навчання 20220. Весна.

Товарознавство та ТПБКВ


14.03

Урок 50.Технологія приготування тортів з пісочного тіста.

 Опрацювати п.85. с.339. Виконати конспект. Повторити технологію приготування пісочного тіста
Переглянути презентацію

16.03.22
Тема. Торти з шарового тіста

Вивчити технологію приготування шарових тортів (п.86). Виконати конспект

Матеріали до уроку:

Підручник

Презентація. Вироби з шарового прісного тіста

Відео. Торт Наполеон

21.03.22


Вивчити п.87. "Мигдальні і білково-горіхові торти".
 Скласти схему приготування білково-горіхового н/ф.

Матеріали до уроку:

Відео

Підручник
Технології

14.03

Опрацювати та законспектувати технологію приготування мастики.
Скласти технологічну схему приготування мастики з маршмеллоу

 Матеріали до уроку:



17.03.22
Тема.Види глазурування фруктів та ягід.

Вивчити способи глазурування фруктів та ягід. Виконати конспект.

 Виконайте порівняльну таблицю способів декорування : мінімалізм, обсяг, хаотичність

Матеріали до уроку:



21.03.22
Виробництво шоколаду.

Виконати конспект.


Комментариев нет:

Отправить комментарий