Організація обслуговування

 Організація обслуговування Офіціант 3розряд

Тема1:Мета та завдання предмету. Ресторанне господарство,   основні завдання,  перспективи розвитку. (2 год) Урок 1;  Урок 2

Тема2: Основні типи закладів ресторанного господарства. (6 год)

Тема3: Виробничі приміщення, їх характеристика, обладнання (2 год) 

Тема4: Торгівельні приміщення, їх характеристика, обладнання (4 год)

Тема 5: Меню і прейскуранти (6 год) Урок 15, 16, 17, Урок 18

ТЕМА 6: СТОЛОВИЙ ПОСУД, ПРИБОРИ, БІЛИЗНА (8 ГОД)




Тема7: Підготовка торгового залу до обслуговування відвідувачів (16)

Тема 8: Обслуговування відвідувачів (26 год)

Додатково

Комментариев нет:

Отправить комментарий