ТПЇ з основами товарозн

Презентації та відео:

ТЕМА 1





Тема 1. Вступ. Хімічний склад продуктів харчування

  1. Опорний конспект "Вступ. Поняття про сировину, напівфабрикати, готову страву"

  2. Опорний конспект "Вода: значення її для організму людини. Вимоги до питної води, поняття про м'яку та жорстку воду"

  3. Опорний конспект "Мінеральні речовини: класифікація, коротка характеристика, значення для організму людини, вміст у продуктах. Поняття про зольність"

  4. Опорний конспект "Вуглеводи: класифікація, склад, коротка характеристика властивостей, значення для організму людини, вміст у продуктах. Пектинові речовини"

  5. Опорний конспект "Білки: класифікація, фізико-хімічні властивості, значення для організму людини, вміст у продуктах"

  6. Опорний конспект "Жири: класифікація, фізико-хімічні властивості, значення для організму людини, вміст у продуктах"

  7. Опорний конспект "Вітаміни: класифікація, коротка характеристика, значення для організму людини, вміст у продуктах. Інші речовини, ферменти"

  8. Опорний конспект "Якість харчових продуктів"

  9. Опорний конспект "Консервування харчових продуктів"

  10. Лекції з теми "Вступ. Хімічний склад продуктів харчування"


Тема 2.Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки

Тема 3. Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

Конспекти уроків

Тема 4. М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

  1. Опорний конспект "Хімічний склад і харчова цінність м'яса"

  2. Опорний конспект "Класифікація м'яса"

  3. Опорний конспект "Технологічний процес обробки м'яса"

  4. Опорний конспект "Кулінарне призначення частин м'яса яловичини"

  5. Опорний конспект "Технологія прииготування котлетної маси"

  6. Інформаційна картка "Приготування напівфабрикатів з котлетної маси"

  7. Опорний конспект "Класифікація та харчова цінність м'яса птиці"

  8. Опорний конспект "Технологічний процес обробки птиці, дичини"

  9. Опорний конспект "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика"

  10. Опорний конспект "Механічна кулінарна обробка субпродуктів"

  11. Опорний конспект "Урок №37. Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса"

  12. Опорний конспект "Урок №38. Класифікація м'яса"

  13. Опорний конспект "Урок №39. Вимоги до охолодженого та замороженого м'яса"

  14. Опорний конспект "Урок №40. Технологічний процес обробки м'яса"

  15. Опорний конспект "Урок №41. Кулінарне призначення частин м'яса"

  16. Опорний конспект "Урок №42. Технологія приготування котлетної маси"

  17. Опорний конспект "Урок №43. Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси"

  18. Опорний конспект "Урок №44. Хімічний склад сільськогосподарської птиці, дичини. Класифікація м'яса птиці, дичини"

  19. Опорний конспект "Урок №45. Технологічний процес обробки птиці, дичини"

  20. Опорний конспект "Урок №46. М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика"

  21. Опорний конспект "Урок №47. Механічна кулінарна обробка субпродуктів"

  22. Навчальний матеріал "Механічна кулінарна обробка субпродуктів"


Комментариев нет:

Отправить комментарий