Дистанційне навчання гр. ТУ-2

Організація обслуговування в ресторанах

16.03
Опрацювати п. 1.2.2 с. 30 ; Р.1.3 с.46 та виконати конспект 
Оформити табл. 1.1,1.2,1.3

Матеріали до уроку:

Підручник

19.03
Вивчити р. 1.3, ст.  67-69

підручник

Відео


17.03

Опрацювати та виконати конспект п.1.3.3, с.54

Замалювати ескізи столових наборів

Матеріали до уроку:



 Контрольний тест (Тематична атестація)

Виконати тестове завдання  Тема 2.2 с. 14

Збірник тестових завдань
Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!



19.03
Опрацювати Р.1.4, с.75-80

 За загальними правилами оформити меню.

Матеріали до уроку:


Презентація Види меню

Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!


23.03.

Вивчити тему" Облік та обіг столового посуду та білизни".
 Виконати конспект.
Заповнити бланк журналу обліку.

Матеріали до уроку:

Теоретичний матеріал

24.03.
Вивчити  п.1.3, с. 69-71.
Законспектувати.

Матеріали до уроку:

Підручник



Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!

Дистанційне навчання жовтень-листопад 2020 р

28.10.20

Урок 1,2 - Поняття клінінг. Основні технології клінінгу.
Д/З. Вивчити теоретични матеріал. Виконати конспект.

29.10.20 р
Урок 3
Сучасні види послуг у сфері готельної індустрії.Організація ресторанного господарства в готелі
Д/З. Вивчити класифікацію закладів при готелях.


29.10.20.
Урок 4.Прийом замовлення з номерів готелю.

29.10.20 р
Урок 5. Шведський стіл. Бенкет фуршет. Організація

03.11.20

Урок.6. Специфіка роботи поетажного буфету

03.11.20

Урок 7. Лобі бар.

Урок 8.Класифікація методів і форм обслуговування
04.11
Урок 9. Французький сервіс. Англійський сервіс.
Урок 10. Американський сервіс
05.11.20
Урок 11. Російський сервіс


05.11
Урок 12. Тематична атестація
Контрольна робота:
1.скласти порівняльну характеристику англійському та французькому сервісу
2. Скласти меню для шведського столу.Підібрати посуд.
05.11.20
Урок13. Підготовка торгівельної зали до спеціальних видів обслуговування




Кулінарна характеристика страв

16.03

Ознайомитись та вивчити означення технологічного процесу, сировини, напівфабрикату Страви, кулінарного виробу. Виконати конспект.

Вивчити правила зберігання продуктів харчування та н/ф.

Матеріали до уроку:


Правила зберігання продуктів


23.03.

Вивчити р.3.6,5, с. 345. Виконати конспект


Підручник



Дистанційне навчання жовтень-листопад 2020 р







Виконані домашні завдання надсилати за адресою

tala01101994@gmail.com

 або у  групу у Viber!

Технології сучасного сервісу

Дистанційне навчання жовтень-листопад 2020 р


29.10
Урок 1-2

Класифікація ЗРГ формату Street-food



03.11.20
Урок 3. Класифікація ЗРГ формату Fast food.
Урок 4.Формат Fast casual
05.11
Урок 5. Демократичні ресторани
Урок 6.Формат fine dining










Комментариев нет:

Отправить комментарий