Відео до уроків



Соус білий основний та його похідні




Приготування напівфабрикатів з яловичини




Напівфабрикати з філе птиці












Тема 1. Вступ. Хімічний склад продуктів харчування

  1. Відео "Вода в житті людини"

  2. Відео "Вода та її біологічне значення"

  3. Відео "Науковий проект "Питна вода та її значення у житті людини"

  4. Відео "Вода і її користь для здоров'я людини"

  5. Відео "Значення води в організмі людини"

  6. Відео "Мінеральні речовини"

  7. Відео "Вуглеводи"

  8. Презентація "Вуглеводи"

  9. Відео "Білки"

  10. Презентація "Білки. Властивості та функції"


Тема 2. Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки

  1. Навчальний фільм "Прийоми та форми нарізування овочів"

Тема 3. Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

  1. Презентація "Види традиційних та сучасних паніровок, їх призначення

  2. Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

  3. Навчальний фільм "Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї"

  4. Відео "Механічна кулінарна обробка коропа"

  5. Відео "Механічна кулінарна обробка камбали"

  6. Відео "Механічна кулінарна обробка тунця"

Тема 4. М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

  1. Презентація "Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Класифікація м'яса"

  2. Презентація "Класифікація м'яса"

  3. Презентація "Обробка м'яса"

  4. Навчальний фільм "Первинна переробка великої рогатої худоби"

  5. Навчальний фільм "Виробництво м'ясних продуктів"

  6. Презентація "Механічна кулінарна обробка м'яса"

  7. Презентація "Кулінарна обробка м'яса"

  8. Відео "Лінія обробки яловичини"

  9. Відео "Механічна кулінарна обробка яловичини"

  10. Відео "Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"

  11. Навчальний фільм "Приготування котлетної маси з м'яса"

  12. Навчальний фільм "Технологія приготування котлетної маси"

  13. Відео "Автомат для формування напівфабрикатів"

  14. Відео "Лінія по приготуванню биточків"

  15. Відео "Приготування напівфабрикату тюфтелі"

  16. Відео "Приготування м'ясного рулету з яйцями"

  17. Відео "Приготування м'ясного рулету з макаронами та сиром"

  18. Навчальний фільм "Характеристика птиці"

  19. Навчальний фільм "Переробка сухопутної птиці"

  20. Відео "Кулінарна обробка птиці. Види напівфабрикатів з неї"

  21. Технологічна схема "Напівфабрикати з птиці"

  22. Відео "Лінія обробки птиці"

  23. Відео "Розруб птиці на 8 частин"

  24. Презентація "Субпродукти"


Тема 6. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв

  1. Презентація "Крупи"




Навчальний фільм Прийоми та форми нарізування овочів















Комментариев нет:

Отправить комментарий