Блог викладача спецдисциплін Середюк Наталії ДПТНЗ "Рокитнянський професійний ліцей"

Шановні здобувачі освіти! з 13.03 в ліцеї організоване дистанційне навчання. Освітні матеріали для самостійного опрацювання ви можете переглятути у моєму блозі.

Страницы

  • Главная страница
  • Дистанційне навчання 40 група 1 курс

Організація виробництва кухар 3 р

 Конспекти уроків

  Відеоматеріали

Характеристика столового посуду
Сучасні види посуду та дегустація страв
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства


Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Страницы

  • Главная страница
  • Технологія приготування їжі з ОТ кухар 3 розряд

Страницы

  • Главная страница
  • ТУ-2 Дист.навч. 21-22 н.р

Страницы

  • Главная страница
  • ТУ-1. Дист.навч 22-23 н.р

Дистанційне навчання 40 група 1 курс

  • Главная страница

Страницы

  • Главная страница

Страницы

  • Главная страница
  • zoom 20 гр

Страницы

  • Главная страница
  • Дистанційне навчання 10 група

Страницы

  • Главная страница
  • Дистанційне навчання 20 група
  • Дистанційне навчання 30 група
  • Дистанційне навчання 40 група
  • Дистанційне навчання гр. ТУ-2
  • Хмарні технології
  • Тестові завдання ТПЇ з осн. товарозн
  • Організація обслуговування
  • Публікації
  • Дистанційне навчання.Група ТУ-1

Страницы

  • Главная страница
  • Про мене
  • У світі кулінарії
  • ТПЇ з основами товарозн
  • ТПБКВ конспекти уроків
  • Інтерактивні вправи ТПЇ
  • Хмарні технології
  • Відео до уроків
  • Тести ТПБКВ
  • Тестові завдання ТПЇ з осн. товарозн
  • Публікації

Шукати в цьому блозі

  • Главная страница
  • Організація виробництва кухар 3 р

Про мене

Блог викладача спецдисциплін Середюк Наталії Володимирівни
Дивитися мій повний профіль

Повідомити про порушення

Тема "Захоплення". На платформі Blogger.